zaterdag 3 oktober 2015

Leukste Foto's Werkweek Parijs


Gisteravond ben ik terug gekomen van een fantastische werkweek in Parijs! We gingen van zondag tot en met vrijdag naar parijs, we verbleven in gastgezinnen, wat eerst best wel heel eng was, en gingen ook elke dag van maandag tot en met vrijdag naar een frans Lycée (een franse school). Elke dag hadden we tot 12:30 les en gingen we daarna dingen bezoeken. Benieuwd wat ik allemaal gedaan heb in Parijs? Klik snel door!! :)


We vertrokken zondag om 8:00 en zouden in de middag aankomen in Parijs, om daar, voordat we naar de gastgezinnen gingen, de Eiffeltoren te bezoeken. Maar we hadden pech, het was toevallig een autoloze dag in Parijs, wat betekend dat je met de auto Parijs niet in kan.. Daarom hielden we een tussenstop in Lille, waar een super cute dierentuintje was.



Maandag na school gingen we eerst langs père Lachaise, een hele mooie begraafplaats waar onder andere James Morrison en Chopin begraven liggen.









Daarna gingen we naar het Louvre, het grootste museum van de wereld! Het was zooooo druk!! Echt overal liepen super veel mensen in het museum..











 De Eiffeltoren by night!


Dinsdag gingen we naar Versailles, een prachtig kasteel met een mega tuin, heeeel gaaf!















Woensdag gingen we naar France Miniature, een soort Madurodam maar dan van Frankrijk.


Donderdag gingen we met een boot over de Seine varen langs allerlei bezienswaardigheden.



Na de rondvaart hadden we vrije tijd om Parijs in te gaan.






Vrijdag gingen we naar Monmartre en Sacré Coeur, heeeel leuk!!



Sacré Coeur




Dit zijn de foto's van deze week die ik het leukste vindt, wil je alle foto's zien? Ga naar www.lisannesfoto.blogspot.nl :)

Ik heb echt een super toffe week gehad! Zo veel geleerd, gezien en gedaan. Het was echt een topweek! We hadden ook nog eens super geluk met het weer, bijna elke dag strakblauw zonder een wolken aan de lucht, echt heel heel heel fijn! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten