donderdag 29 januari 2015

'Verjaardags kaart' - DIY


Ik zag (zoals dat wel vaker voorkomt) weer een leuk plaatje voorbij komen op WeHeartIt. Dit keer was het een DIY van een soort verjaardagskaart maar dan net even anders, dit keer in een doosje. En het is geen kaart maar een verjaardags slinger! Hoe leuk is dat!? In deze blogpost laat ik je zien hoe ik deze super leuke DIY heb geprobeerd na te maken.




De benodigdheden:
- Een klein doosje (action)
- Gekleurd papier, je kunt meerdere kleuren gebruiken zoals ik, maar je kunt natuurlijk gewoon doen wat je zelf mooi vindt passen. (action)
- Een passer
- Een schaar
- Een computer + printer (hoeft niet perse, je kunt de letters er ook gewoon op schrijven)
- Lijm
- Een touwtje 
- Een stift of pen


Stap 1: Rondjes tekenen met je passer en uitknippen. 
12x Roze
10x Blauw
10x Groen


Stap 2: Print de tekst uit (2x) en zet daar ook rondjes omheen, zorg er wel voor dat deze kleiner zijn dan de gekleurde rondjes die je net hebt gemaakt. 



Stap 3: Zodra je de letters en de gekleurde rondjes hebt uitgeknipt is het tijd om ze op elkaar te plakken. (let wel op dat je het in de goede volgorde doet) 

Uiteindelijk moet je er dus 2 van deze hebben! 


Stap 4: Nu moet je de letters aan het touwtje gaan plakken. Zorg wel dat de letter aan beide kanten goed zit (dus niet op zijn kop of schuin). Dat doe je zodat het niet uit maakt hoe je het neerlegt, er staat nog steeds hetzelfde.




Stap 5: Aan de slag met het doosje. Je kan zelf bepalen hoe je het doosje versierd. Je kunt net zoals ik een strookje papier aan het doosje maken en daar op schrijven, maar je kunt natuurlijk ook gewoon direct op het doosje schrijven.


Stap 6: Schrijf op de onderkant je naam. Je kunt het doosje zoveel versieren als je zelf wilt. 


En je bent klaar! Een super leuke creatieve 'verjaardagskaart' en ook nog eens origineel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten